Penispora suomiporni

Kerava seksitrehvit..

Kategoria: Milla oulu


Seksiä tallinnassa kovaa panemista

seksiä tallinnassa kovaa panemista

Kuuntele Jussin haastattelu alla olevalta videolta. Hitossa on neljä jäsentä. Sen saa vasta, kun ilmoittautuu juhliin etukäteen sähköpostitse. Helin perustaa arvionsa siihen, etteivät Tallinnan juhlat ole herättäneet Finswingersin foorumilla kovinkaan vilkasta keskustelua. Ulkoapäin emme näe muuta kuin kiinni menevät verhot. Yleensä foorumilla syntyy tapahtumista hyvinkin vilkasta keskustelua. Ilta-Sanomien laivalla haastattelemista lukuisista suomalaisista kukaan ei kuitenkaan myönnä suuntaavansa astetta villimpiin juhliin, swinger-partyihin eli parinvaihtobileisiin. Kun keskiyö lähenee, ainoat suomalaiset, joita näemme, ovat olutbaarista vahvassa humalatilassa ulos toikkaroivia miehiä. Sisäpihaa pidemmälle emme ilman kutsua päse. Pühendumine, teeme oma töd südamega ja anname endast parima, et saavutada seatud sihid. Siinä ei ole onnistuttu vaan täydellisesti epäonnistuttu.

Seksiä tallinnassa kovaa panemista - P?iv?, tallinnassa -risteily Helsingist?

Tarkkaa osoitetta juhlille ei ole missän kerrottu. Tallinnan perjantaiyö oli vilkas, mutta parinvaihtobileiden liepeillä ei näkynyt huhuttua suomalaistungosta. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla, Tieaho kertoo. Max/haku/?querymax -niminen mies kuitenkin peruu tapaamisen viime hetkellä kiireiseen iltaan vedoten. Salaisiin seksijuhliin ei vaikuta kuitenkaan olevan tunkua, ainakaan suomalaisista. Porttien takana on roskakatos ja sisäpiha. Eräs virolainen pariskunta kertoo olevansa menossa parinvaihtojuhliin, mutta he kertovat olevansa ensikertalaisia, eivätkä halua kokeilulleen minkänlaista julkisuutta. Meie missioon, loome puhta veega parema elu! Roberto/haku/?queryroberto ja, natalia/haku/?querynatalia eivät halua julkisuutta siksikän, että kik seuraa poppers kauppa kokemuksia heillä on kummallakin puoliso tahollaan. He uskovat, että väitteet suomalaisinvaasiosta Tallinnan parinvaihtoiltamissa voivat hyvinkin pitä paikkansa. Ilta-Sanomat lähti selvittämän, mistä on kyse. Perjantai-iltana, tallinnan-lautta on täynnä Suomenlahden eteläpuolelle matkaavia, iloluontoisia suomalaisia. Oikeastaan bändi julistaa suurempaa sanomaa. Kassa on avatud.10:00-19:00, pileti hind: Tavakliendile 10, soodustused. Kun kello lyö kymmenen Tallinnan vanhassa kaupungissa, paheiden pesän talon eteen ei ole muodostunut minkänlaista jonoa. Monet suomalaismiehet menevät yksin Tallinnaan ja heillä saattaa olla perhettä tai rakastajia kummallakin puolella lahtea. Yllä olevalta videolta näet, millainen tunnelma juhlapaikan ulkopuolella oli alkuillasta.


0 ajatuksia “Seksiä tallinnassa kovaa panemista”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*